Jag är ingen häxa

Författare är Kim M Kimselius.jag är ingen häxa

Det är den andra boken i serien.

Boken handlar om Theo och Ramona som denna gång förflyttas till häxförföljelsens tid. När de räddar en flicka som blivit anklagad för att vara häxa blir de själv anklagade. De får nya vänner men utsätts också för stor fara.

Boken är spännande och lite läskig. Den får betyget 4/5.

Jag ar ingen haxa

Published in: Äventyr, Histora, Spänning on 22 mars, 2010 at13:26 Comments (1)
Tags: , , ,


The URI to TrackBack this entry is: http://backaboken.skolbloggen.se/2010/03/22/jag-ar-ingen-haxa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One Comment      Leave a comment.

 1. on 22 mars, 2010 at 18:11Kim M Kimselius Said:

  Hej!
  Vad roligt att ni har recenserat ännu en bok skriven av mig. Hoppas att du inte tyckte den var alltför läskig…

  Nu ser jag direkt om ni recenserar mina böcker för jag har lagt upp er blogg på min blogg: http://kim-m-kimselius.blogspot.com/ så att även andra kan gå in och kika på er fina blogg och förhoppningsvis blir inspirerade.

  Ni gör ett mycket bra arbete! Åh, kom på att jag glömt lyssna på inspelningen, det är ju det bästa med er blogg… Nu har jag lyssnat! Jättebra! Fortsätt ert fantastiska jobb!

  Kramisar från författaren Kim M. Kimselius

Kommentera