Mysterium för utomjordingar

Författare till boken: Rose och Rebecka Lagercrantz

Humlan får ett halsband i bänken och hon tar på sig det men då vill alla ha det. Men sen så säger hennes pappa att det är riktiga pärlor och då undrar hon vem som ger bort äkta pärlor.

Betyg: 1/5

Mysterium för utomjordingar

Jag tyckte den var tråkig hela tiden…

Boken handlar om en tjej som har börjat på en ny skola och har inga vänner. Efter någon vecka så får ett halsband i sin bänk sen så visar hon det för alla i klassen och alla vill ha det testa det. Men sen tar humlan tillbaks det. Sen säger fröken att hon måste ta hem det för att det var äkta pärlor och när hon kommer hem ser hennes pappa att det är äkta pärlor och säger att hon ska ta tillbaks det till skolan. Men när hon kommer till skolan så lägger hon det i bänken. Men en dag när hon kollar så är det borta men sen på pjäsen som dem har det lite senare i boken så ser Anderssons mamma att det är en person som har det på sig (Andersson är en kille som är lite kär i humlan).

Published in: Deckare, Lättläst on 17 september, 2012 at10:51 Comments (0)
Tags:


The URI to TrackBack this entry is: http://backaboken.skolbloggen.se/2012/09/17/mysterium-for-utomjordingar-4/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera