Sanning eller konsekvens

Den handlar om en flicka som heter Nora. Innan det blev sommar lov så var hon med sin bästis som heter Sabina. Men när det var första skoldag så såg hon gå med en annan kompis. Nora blev lite konstig efter det. Nora ville vara bästis med Sabina för de har varit kompisar länge. Det var en gång en skoldag och då sa Sabrina till Nora att hämta sina freestyle hörlurar. Då gjorde Nora det så hon gick till klassrummet och hämtade men sen när hon var ute så var ingen där. Så hon gick hem med hörlurarna. Sen nästa dag så hade hon inte lämnat tillbaka den till Sabina. När Sabrina sa var är min freestyle hörlurran. Då sa Nora att den var inte där.

Det jag känner igen mig i boken är att de säger dumma saker och svordomar.

Ljudinspelning                     Författare: Anika Thor

Denna bok är bra men det var för mycket mobbning så jag ger denna bok 8 av 10 poäng.

Published in: Historia, Mobbing, Val i livet, Vänskap on 28 februari, 2013 at13:30 Comments (0)


The URI to TrackBack this entry is: http://backaboken.skolbloggen.se/2013/02/28/sanning-eller-konsekvens-16/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera