Hjärtans fröjd

Författare: Per Nilsson

Handling: En ung man sitter vid sitt skrivbord med en massa saker framför sig. Som ett paket kondomer, en LP skiva, en liten låda som kanske var tomkll eller kanske det var någonting i den? Den unga mannen ser inte glad ut. Han gråter och gråter. Men vad är det som har hänt? Om man kunde läsa hans tankar skulle hans tankar nog såga ungefär så här : Hjärtans fröjd vafrör? Mitt liv ligger i dina händer. Mitt öde med.

Betyg: Jag älskade boken på de flesta sätt men det var lite svårt att förstå i början. Jag ger den 9/10. =D

Jag kände igen mig med svartsjukan. Jag har varit svartsjuk på andra personer för att den är ihop med någon jag är kär i.
Jag kände också igen mig på att man längtar efter en person väldigt mycket.

Valen i den här boken var väldigt intressanta. Att man vill ta livet av sig för att en person inte tycker om än lika mycket som man själv tycker om henne är ganska sorgligt. Ett val som jag inte gillade var att han inte sa någonting när Ann-Katrin kom på besök för att prata om vad som hade hänt. Jag tror det hade gått bättre om de då hade suttit och pratat om allt.

Klicka här för att höra mitt favoritstycke 😀 ——>Ljudinspelning

Published in: Okategoriserad on 21 mars, 2013 at11:58 Comments (0)


The URI to TrackBack this entry is: http://backaboken.skolbloggen.se/2013/03/21/hjartans-frojd-3/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera