Långt Ifrån Slut

Denna boken handlar om att en 11-årig tjej som heter Linnéa, och hennes bästa vän Vanessa har åkt till New York för att träffa sin pappa. Vanessa har varit förälskad i en kille som heter Tor. Vanessa gjorde slut med honom men nu är hon kär i honom igen. Linnéa går till badet en dag och Tor får syn på henne. ”Hej!” säger Tor och ler. ”Hej” svarade Linnéa. Leendet fick Linnéa att känna sig varm ända ut i tårna. Nästa dag så är Tor där igen. När Linnéa ska cykla hem kommer Tor. ”Det är en sak jag måste säga…” börjar Linnéa. ”Jag med”, Avbryter Tor. Jag liksom… eh… det är liksom konstigt… jag bara…helt plötsligt…”. Tor börjar om och om och allt trasslar ihop sig. ”Men fattar du inte?” säger Tor. ”Nej” säger Linnéa och skrattar. Det gör inte Tor. ”Jag gillar dig” säger Tor. ”Nej…”. Nu blir det problem! Bästa vännens före detta pojkvän gillar bästa vännens bästa vän! Hur ska Linnéa göra nu? Det ett väldigt svårt val; Bästa vännen eller killen, vem ska hon välja?

 

Det är en bra bok som handlar om vänskap, kärlek, att välja rätt och hur det kan bli om man väljer fel.

Författare: Ingrid Olsson

Published in: Kärlek, Val i livet, Vänskap on 21 mars, 2013 at12:27 Comments (0)


The URI to TrackBack this entry is: http://backaboken.skolbloggen.se/2013/03/21/langt-ifran-slut08012/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera