Hjärtans Fröjd

Författaren är Per Nilsson.

Boken handlar om en kille (som man inte får veta vad han heter) och Ann-Katrin. Han blir kär i Ann-Katrin och ser henne på bussen varje dag. Han börjar prata med henne och vill bli kompis med henne, mer än det till och med. En dag när hon är på besök hos honom så ska de ha mellanmål och helt plötsligt så gör de en sak i sängen även att de bara är 13 år gamla. Han ska åka till U.S.A i en månad och när han sen kommer tillbaka så har Ann-Katrin fått besök av en som heter Nazze-Hazze, och han tror att hon vill vara mer med Nazze-Hazze än han. Sen vill han ta livet av sig men gör inte det. Boken slutar med att han och Ann-Katrin blir kompisar.

Jag ger boken 2/10 i betyg för att jag tyckte att den var tråkig :(.

Vill ni höra mer om boken så har jag spelat in här.Hjärtans Fröjd

 

Published in: Kärlek, Mobbing, Spänning, Vänskap, Vardag on 22 mars, 2013 at9:24 Comments (0)


The URI to TrackBack this entry is: http://backaboken.skolbloggen.se/2013/03/22/hjartans-frojd-4/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera