Lång ifrån slut W.W

Handling Det handlar om två bästa vänner som heter Linnéa och Vanessa. Vanessa har varit ihop med Tor med hon gjorde slut. Och nu vill

hon Vara ihop igen men det vill inte han. Nu ska Vanessa åka till New York och Linnéa får stanna här hemma vi det trista hemmet. Nu börjar Tor bli kär i Linnéa men hon vet att det inte kommer att funka för då vill Vanessa aldrig va vän med Linnéa igen. Men Linnéa blev ihop med Tor och då såg Vera det och sa det till Vanessa då kom Vanessa hem till slut och …… Resten får ni själv läsa.                                                                                                       När jag läste denna bok så kände jag kärlek vänskap.                              Jag ger denna bok 10/10              Författare Ingrid Olsson                                                       Jag känner igen mig ganska mycket med valen att man måste kunna välja mellan väldigt mycket

 

Published in: Okategoriserad on 22 mars, 2013 at12:27 Comments (0)


The URI to TrackBack this entry is: http://backaboken.skolbloggen.se/2013/03/22/lang-ifran-slut-w-w/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera