Långt ifrån slut

Långt ifrån slutBoken är skriven av:Ingrid Olsson

Huvud personen i denna bok är Linnea som kan ha en lite störig lilla syster. Hennes bästa vän Vanessa ska åka till New York med sin pappa nästan hela sommarlovet. Men Vera är taskig mot Linnea och berättar allt för Vanessa om Tor och Linnea.

Jag kan aldrig känna igen mig att var kär i samma personer som min bästis eller något. Det är många val i boken. Många riktigt svåra val. Det har aldrig hänt mig något likt. Det kan vara svårt att komma ur situationen. De känns jobbigt kanske.

Boken får 4/5

Published in: Mobbing, Okategoriserad, Val i livet on 22 mars, 2013 at9:14 Comments (0)


The URI to TrackBack this entry is: http://backaboken.skolbloggen.se/2013/03/22/langt-ifran-slut-4/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera