Jag väntar under mossan

Denna boken handlade om Matilda som var halvsvensk och halvengelsk. Matilda kallades Tilda. Under sommaren bodde hon hos sin morfar i Sverige. Tildas mormor var död trodde de. Under Tildas tid i Sverige hände det konstiga saker. Tilda visste inte själv vem hon var eller. Läs järna denna spännande bok, Om ni vågar.

Författare: Amanda Hellberg 

Jag ger boken 2/5 För att den var inte så himla bra. Boken var lite svår att förstå. Jag rekommenderar denna bok till barn över 10 år.

Jag kände inte igen mig själv i denna boken.

Av: N.A

 

Published in: Deckare, Fantasy, Spänning on 30 maj, 2013 at12:06 Comments (0)
Tags: , ,


The URI to TrackBack this entry is: https://backaboken.skolbloggen.se/2013/05/30/jag-vantar-under-mossan-6/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera