skogan i vegen

Det handlar om Mikaela som flyttar till ett nytt hus i hennes rom på vägen så står det en skugga. När hon kommer till skolan så träffar hon Kladiga och Stina. Hon berättar var hon bor  berättar kladika en historia en spöka historia förför skuggan är i vägen.  Hon försökte ta reda på mer om henne en dag gick hon till kyrkogården. sen hon gick och halsade på mamma på sitt jobb.  Så träffade hon harigt som sa elli. Sen träffade hon Sixten jag har barnbarn som gillat att spela sak men jag är inte så bra på sak. Sen gick hon till älven där träffade hon Ville då så blev ville och Mikaela vänner.  Hon berättad om skuggan i vägen

 

Published in: Okategoriserad on 30 maj, 2013 at12:03 Comments (1)


The URI to TrackBack this entry is: https://backaboken.skolbloggen.se/2013/05/30/skogan-i-vegen/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera