Skuggan i väggen

Författare: Kerstin Lundberg Hahn

Handling: Mikaela, eller Micke som hon kallas och hennes mamma flyttar för fjärde gången till en liten stad i Norrland. När hon går upp till sitt rum för att packa upp sina saker så ser hon en skugga på väggen…Men det är inte hennes egen. Micke försöker ändå leva sitt vanliga liv och träffar många nya kompisar i sin skola. bl.a en annorlunda kille som heter Wille. Men konstiga saker börjar hända med en gammal dam på ålderdomshemmet och Micke börjar undra mer och mer om skuggan i väggen.

Det var en otroligt bra bok och man känner verkligen igen sig med händelserna om Wille i skolan. Jag ger definitivt boken 10/10. När mana har börjat läsa kan man inte sluta och författaren har gjort många andra bra böcker.

 

 

Published in: Okategoriserad on 30 maj, 2013 at12:06 Comments (0)


The URI to TrackBack this entry is: https://backaboken.skolbloggen.se/2013/05/30/skuggan-i-vaggen-7/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera