Skuggan i väggen

Det handlar om en tjej och hennes mamma som flyttar till ett hus som är gammalt och som det har hänt hemska saker på. Tjejen heter Mikaela men kallas för Micke och hon kommer på en dag att det spökar i hennes hus! Det var någon som hade ramlat i en sjö utanför hennes hus och nu spökar spöket. Hon har inte kompisar i skolan föränn tills hon träffar en kille som heter Wille. Hennes mamma jobbar på ett ålderdomshem och det finns en tant som heter Harriet som tror att Micke är skuggan.

Jag känner till ibland på vissa ställen som jag har känt i verkligheten när hon är bland kompisar.

Jag ger boken 7/10 för att den var spännande och ibland kunde man inte slita sig från boken men ibland var det lite ruskigt vid vissa kapitel när hon skulle till exempel titta och känna på skuggan och gå in i ett ruskigt rum och så. Och jag tycker också det är ruskigt när hon skulle visa lampan för hennes kompisar.

Published in: Sagoväsen, Spänning, Vänskap on 30 maj, 2013 at12:20 Comments (1)


The URI to TrackBack this entry is: https://backaboken.skolbloggen.se/2013/05/30/skuggan-i-vaggen-8/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera