Jag väntar under mossan

Författare är Amanda Hellberg. Handlar om en tjej som heter Tilda, hon är hos hennes morfar när hennes föräldrar är på kryssning. 

Jag tyckte att boken var dålig. I början fattade man absolut ingenting fram till slutet då man förstod lite, men det tog alldeles för lång tid att förstå. Om det inte hade varit så att jag var tvungen att läsa den, så skulle jag sluta läs efter 20 sidor. Men i slutet var den väl ändå ganska bra, om den hade varit så tidigare skulle boken faktiskt vara ganska bra.

Jag kände inte igen mig.

Jag har läst något liknande innan. Dem liknar varandra för att det var fantasi i den andra boken också, jag kommer inte ihåg vad den andra boken heter.

Published in: Äventyr, Fantasy, Kärlek on 31 maj, 2013 at9:39 Comments (0)
Tags:


The URI to TrackBack this entry is: https://backaboken.skolbloggen.se/2013/05/31/jag-vantar-under-mossan-7/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera